Myyttejä murtamassa: Valmis malli ei ole ainoa malli!

”Saako teiltä talon omista piirustuksista?”
Kyllä saa!

Törmäämme aika ajoin ajatukseen, että pakettitaloa ei voisi muokata oman maun mukaiseksi. Talotehtaisiin ja talopaketteihin liittyy sitkeä usko, että talo on valittava aina valmiista malleista.

Muuttovalmiiden ja tilaelementtitalojen kohdalla näin joskus onkin: malleja ei voi muuttaa tai jos voi, niin siitä tulee asiakkaalle tuntuva lisämaksu.

Meillä tilanne on toinen. Tarjoamme aina mahdollisuutta tehdä valmiisiin malleihin muutoksia. Eikä pohjalla tarvitse olla meidän mallia laisinkaan, vaan meille voit tulla omien piirustusten kanssa tai vaikka pelkkä idea päässäsi.

Meillä muutoksista ei laskuteta lisähintaa.

Itse asiassa hyvin harva asiakkaistamme ostaa valmista talomallia sellaisenaan. Useimmat tarttuvat mahdollisuuteen muokata taloa oman mielen mukaan.

Suunnitteluvaiheessa tehtävistä muutoksista emme koskaan laskuta lisähintaa. Talon lopulliseen hintaan muutokset voivat vaikuttaa siten, että esimerkiksi talon koon muuttamisesta johtuva materiaalimuutos joko nostaa tai laskee summaa verrattuna alkuperäiseen malliin.

Suunnittelu voi alkaa pohjapiirustuksen sijaan vaikka ulkoasusta.

Talon ulkoasu merkitsee nykyään talon ostajille paljon, ja joskus ulkoasu onkin se, mistä lähdemme asiakkaan kanssa liikkeelle suunnitteluprosessissa.

Ihastuitko lehdessä näkemääsi upean näköiseen taloon ja haluaisit samanlaisen? Näinkin voi hyvin laittaa taloprojektin alulle: suunnittelemme talon pohjaratkaisun siten, että se sopii yhteen ulkoasun kanssa. Niin ulkoasu kuin pohjaratkaisu ovat täysin muunneltavissa.

Myyjä auttaa kartoittamaan tarpeet ja toiveet.

Kun suunnittelet omaa taloa, ota yhteyttä myyjään ja sovi tapaaminen. Tapaamiseen et tarvitse välttämättä mukaasi muuta kuin ajatuksen siitä, mitä taloltasi tarvitset ja haluat. Hyvän myyjän taitoihin kuuluu kuunnella toiveita ja antaa ehdotuksia sinulle sopivasta ratkaisusta.

Ihastuitko lehdessä näkemääsi upean näköiseen taloon ja haluaisit samanlaisen? Näinkin voi hyvin laittaa taloprojektin alulle.

Kun olette kartoittaneet sinulle parhaiten sopivan talomallin, pohjaratkaisun ja ulkoasun, laadimme luonnoksen tulevasta kodistasi. Luonnoksen käyt vielä läpi yhdessä myyjän kanssa ja tarvittaessa teemme siihen muutoksia. Vasta sitten, kun olet hyväksynyt tarjotun mallin ja talopaketin sisällön, teemme tarjouksen.

Kun kaupat on tehty, teemme lupapiirrokset ja autamme sinut alkuun rakennuslupien haussa.

Vielä ehtii ensi kesäksi rakennustyömaalle.

Tällainen suunnitteluprosessi ei välttämättä kestä muutamaa viikkoa pidempään riippuen siitä, miten paljon talonostajia on samaan aikaan liikkeellä. Moni ensi kesän rakentaja oli liikkeellä suunnitteluasioissa jo viime syksynä, mutta ripeä tyyppi ehtii vielä maaliskuussakin laittaa taloprojektin alulle.

Älä siis heitä kirvestä kaivoon, jos esitteistä ei löydy mielestäsi talomallia! Ota sen sijaan yhteyttä lähimpään myyjään (yhteystiedot löydät täältä), niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva talo.

Kuulemisiin!